Hp Pc’s

Als u een Microsoft-account gebruikt, kunt u het wachtwoord niet verwijderen. Deze functies instelt, gaat u naar Instellen aanmeldopties voor Windows Hello . Typ het nieuwe wachtwoord en typ het vervolgens nogmaals ter bevestiging. De wizard Wachtwoord opnieuw instellen wordt weergegeven. Start de computer en probeer het aanmeldingswachtwoord in te voeren in het aanmeldscherm van Windows. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Wanneer het wachtwoord opnieuw is ingesteld, kunt u uw Microsoft-account gebruiken met het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij uw Windows 10-apparaat.
  • Als uw computer de vereiste software heeft (vingerafdruklezer of IR-webcamera), wordt Windows Hello automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows.
  • Doe dit nogmaals voor de overige twee beveiligingsvragen.
  • Er zijn twee soorten gebruikersaccounts in Windows 10, waarbij elk accounttype verschillende toegangsniveaus heeft.
  • Kies uit Outlook.com, Exchange, Google, Yahoo! of iCloud.

Koppel uw e-mail, sociale netwerken en andere accounts aan de app Personen. De instructies werken ook voor het koppelen van accounts aan andere apps. Koppel Twitter, Outlook, LinkedIn en andere accounts aan de app Personen, waar u contactpersonen kunt toevoegen uit lijsten en adresboeken. Bekijk de online status van uw contactpersonen en de manier waarop u met deze personen contact kunt opnemen. Op het Windows 10-apparaat dat u wilt installeren op een app, Meld u aan bij uw Microsoft-account.

4 15

Raadpleeg Nieuw account maken voor stappen voor het maken van een verbonden account van Microsoft in Windows 10. Toegang tot systeembronnen en de mogelijkheid om uw computer aan te passen naar uw eigen instellingen en voorkeuren. Meld u bij Windows aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.

6 10

Uw wachtwoord kan met een Microsoft-account op elk gewenst moment en op elk apparaat met een internetverbinding opnieuw worden ingesteld. Met wachtwoorden en afzonderlijke accounts kunt u ervoor zorgen dat persoonlijke informatie op de computer wordt beveiligd. Als u niet wilt dat de computer om een wachtwoord vraagt als u zich aanmeldt bij alle gebruikersaccounts, moet u de wachtwoordvereiste uitschakelen. Als uw lokale account geen wachtwoord heeft, maar u wil dat de computer een wachtwoord vraagt voor het aanmelden bij uw account, gaat u naar de Accounts-instellingen om een wachtwoord in te stellen. Er zijn twee soorten gebruikersaccounts in Windows 10, waarbij elk accounttype verschillende toegangsniveaus heeft.

Laat Hp Mijn Producten Vinden

Voer de volgende stappen uit als er een andere account met administratorrechten op het systeem aanwezig is. Mogelijk hebt u hulp nodig van de eigenaar van de account. Deze methode is alleen van toepassing op lokale accounts. Met een wachtwoordherstelschijf kunt u een Microsoft-accountwachtwoord niet opnieuw instellen. Als u geen schijf voor herstellen van wachtwoord hebt, gaat u naar een van de andere secties in dit document om toegang tot Windows te krijgen.

Deze technologie is veel veiliger dan traditionele wachtwoorden, aangezien u en uw apparaat de verificatie dinput8.dll ontbreekt in Windows 7 voor Windows, uw apps en uw gegevens vormen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij Windows. U hoeft geen nieuwe schijf voor herstellen van wachtwoord te maken voor het nieuwe wachtwoord.

blog-img